Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Appetize

Gense Appetize Bestick

Gratis leverans på alla Gense Appetize bestick
Appetize bestick från Gense har en innovativ och attraktiv design. Appetize är ett nytt modernt mönster som ger en elegant och sofistikerad design till bordet. Imponera dina gäster på middag, eller förbättra din dagliga matupplevelse med detta prisbelönta Appetize bestick.

Gense Appetize Bestick

Designer:

Nedda El-Asmar

Nedda El-Asmar är en palestinsk designer bosatt i Belgien och har bakgrund i konst. Har studerat vid ’Royal College of Art’ i London, och senare specialiserade hon sig i metall på ’The Royal Academy of Fine Arts’ i Antwerpen. Därav har hon en härkomst att designa rostfritt stål bestick. Bland hennes andra serier, är Appetize och andra av hennes designs utställda på de finaste utställningarna och gallerier i Europa och har fått flera design utmärkelser.
<h2>Nedda El-Asmar</h2>

Appetize bestick från Gense har en innovativ och attraktiv design. Inspirerad av de skarpa Japanska tebladen – Appetize’s utmärkande siluett är detta mönstret kännetecken. Appetize är ett nytt modernt mönster som ger en elegant och sofistikerad design till bordet. Imponera dina gäster på middag, eller förbättra din dagliga matupplevelse med detta prisbelönta Appetize bestick från Gense.

Checkout table Checkout logo