Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Alessi

Alessi bestick

Alessi har åtagit sig en designstrategi med de mest kreativa och avancerade internationella uttrycken, som är balanserad med trenderna inom mode och konsumenternas behov. Gratis leverans på alla Alessi Bestick.

Alessi bestick

Designer:

Alessi

Alessi grundades år 1921 som en verkstad och gjuteri för bearbetningsmetaller. Med företagets fokus på kvalitet blev Alessi en av de ledande tillverkarna av italienska designprodukter. Alessi har också bevarat sin kulturella bakgrund, och märket är synonymt gjort på handgjorda produkter. Alessi handlar om att massproducera de mest intressanta och estetiska produkterna. Företaget har åtagit sig en designstrategi med de mest kreativa och avancerade internationella uttrycken, som är balanserad med trenderna inom mode och konsumenternas behov.
<H2> Alessi </H2>

Är det något bestick som ni är intresserad av, men som saknas i vår web-shop? Vänligen kontakta vår kundservice på telefon: 08 - 559 23 765, så vi kommer att göra vårt bästa med att hjälpa dig uppnå det perfekta bordet. Det är alltid gratis leverans vid alla beställningar, oberoende på vart du befinner dig i Sverige.

Checkout table Checkout logo