Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick

Skydd av personuppgifter

Besticket.se finns för våra kunders skull och därför strävar vi efter att ha en bra och säker persondatapolitik. Här nedan har vi beskrivit hur vi skyddar dina personuppgifter.

Vilka uppgifter samlar Besticket.se in?

Du kan generellt besöka vår hemsida utan att behöva avslöja några som helst personuppgifter. Dock samlar vi under beställningsprocessen in en del personuppgifter. Dessa uppgifter används uteslutande för att kunna behandla din order.

När vi registrerar en besökande på vår hemsida, samlar vi in en rad uppgifter som används för statistik. Vi samlar bland annat uppgifterna för att kunna följa antalet besökande, samt för att kunna se vilka områden på vår hemsida som besöks.

Hur skyddar Besticket.se mina uppgifter?

Vi har gjort olika tilltag för att säkra dina uppgifter. Vi säkrar vår hemsida och andra system genom tekniska och organisatoriska åtgärder mot förluster, förstörelse, åtkomst, ändring eller spridning av dina personuppgifter.

Vi förvarar dina uppgifter på ett säkert sätt och delar endast relevanta uppgifter med våra logistikpartners för att kunna behandla din order och ge dig bästa möjliga service.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta Besticket.se kundservice

Har du har frågor angående insamling, behandling eller användning av dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss.

E-mail: service@copenhagencutlery.com

FAQ
Checkout table Checkout logo