Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Colombina

Colombina Bestick

Gratis leverans på alla Colombina Bestick
Alessi Colombina Bestick. Massimiliano Fuksas och Doriana Mandrelli har skapat en skarp och modern tolkning av de klassiska bordsritualerna.

Colombina Bestick

Designer:

Massimiliano Fuksas och Doriana Mandrelli

Massimilano Fukas, ålder 23, öppnade en koncession i Rom år 1967, vilket sedan expanderades till Paris och Wien. Undervisning på Staadtliche Akademie der Bildenden Künste i Stuttgart, École Spéciale d’Architecture i Paris, Akademie der Bildenden Künste i Wien, Columbia University i New York, och La Sapienza University i Rom betydde att han var både nominerad och vann Vitruvio International a la Trayectoria priset i Buenos Aires för hans enastående karriär.

År 1979 examinerade sig Doriana Mandrelli i History of Art från La Sapienza University i hennes medfödda Rom. Hon sedan närvarade och lärde ut Arkitektur på samma skola. Hon var tilldelad priset med honour of Officier de l’Ordre des Arts et des Lettres de la République Française år 2002.
<h2>Massimiliano Fuksas och Doriana Mandrelli</h2>

”Colombina” serien är ett modernt och innovativt designer bestick som är designad av Massimiliano Fuksas and Doriana Mandrelli. Vad de vill föra fram är en skarp och modern tolkning av de klassiska bordsritualerna.

Checkout table Checkout logo