Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Fuga

Gense Fuga Bestick

Gratis leverans på alla Fuga bestick
Fuga bestick av Gense är en klassisk skandinavisk design. Fuga är ett perfekt bestick för alla tillfällen, då det både är funktionellt och bekvämt och utstrålar en vacker siluett.

Gense Fuga Bestick

Designer:

Tias Eckhoff

Den norska Tias Eckhoff är känd för att vara en mångsidig formgivare som bidragit starkt till den skandinaviska design rörelsen. Han tog examen i keramikkonsten från ’College of Applied Arts and crafts’ år 1945. Han designade sitt första bestickmönster för Norstaal år 1962. ”Maya”, med begäran från Finn Henriksen, den dåvarande ägaren och grundaren av Norstaal var en enorm framgång. Dess senare syster-mönster är ett modernt mönster som tar sig an den skandinaviska klassikern.
<h2>Tias Eckhoff</h2>

Fuga bestick av Gense är en klassisk skandinavisk design. Designad av Tias Eckhoff, och Fuga är ett perfekt bestick för alla tillfällen. Det är både funktionellt och bekvämt att hålla med det lätta borstade handtagen. Det är också en vacker siluett att ha på bordet med sina mjuka rundade former. Fuga bestick är ett tidlöst mönster som kan användas för att imponera på middagsgästerna och för att avnjutas dag efter dag.

Checkout table Checkout logo