Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick

Handelsvillkor

§ 1 Syfte

Handelsvillkoren beskriver standardvillkor och förutsättningar som handeln mellan besticket.se och kunden är underlagda vid köp på Besticket.se. Inga andra avtal så länge det inte är skriftligen avtalat i förväg.

§ 2 Grundläggande information

När du genomför en beställning utgör detta ett erbjudande till Besticket.se om att ingå ett köpavtal. Vid mottagande av din beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post. Vår orderbekräftelse utgör inte accept av ditt erbjudande utan är endast en upplysning om att din order är mottagen.

Köpavtalet har endast ingåtts när vi skickar den beställda varan till den valda leveransadressen.

I tillfälle av att beställd/beställda vara/varor är utsålda eller inte kan levereras, förbehåller vi oss rätten att inte leverera. I sådana fall kommer vi snarast möjligt att informera dig om detta.

§ 3 Hos besticket.se är frakt gratis, även returfrakt vid alla byten.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att handla. Därför erbjuder vi fri frakt på alla order, oavsett belopp. Vi har ingen gräns för minsta beställning.

Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar få pengarna tillbaka och inom 30 dagar returnera det och byta till en annan vara.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och därför bjuder vi på returfrakten vid alla byten. Använd vår returfraktsedel som bifogats i din försändelse och vi bjuder på returfrakten.

§ 4. Leverans

Alla leveranser sker i samarbete med Posten.

Order och leveranser är endast möjliga i Sverige. Alla beställningar i Sverige levereras fraktfritt.

Om varan är liten kan försändelsen levereras som brev direkt till brevlådan. Annars levereras paketet till närmaste utlämningsställe.

När du mottar din vara, skall du komma ihåg att kontrollera om det förekommer synliga skador på paketet och förpackningen. Om emballagen är skadad, ska du kvittera mottagningen med förbehåll för eventuella skador på innehållet - eller vägra att ta emot varan. Misstänker du att varan har tagit skada under transporten, ska du kontakta oss inom 2 vardagar så att vi kan hinna följa upp fallet.

Som utgångspunkt ska du aldrig kvittera för en vara, som du tycker inte lever upp till det du har beställt. Om emballagen är intakt, men du ändå anser att varan är skadad eller har någon defekt efter att ha packat upp den, ska du omedelbart anmäla detta till Besticket.se kundservice.

§ 5. Ångerrätt och Returnering av varor

Om du vill använda dig av din ångerrätt ska du senast 30 dagar efter att du har mottagit varan returnera den till företaget Copenhagen Cutlery A/S som driver webbshoppen besticket.se. Julklappar kan bytas ut mod andra varer till 6. januari.

Varan kan returneras under förutsättning att den returneras i samma skick och i samma emballage, d.v.s. i originalemballage som du mottagit varan i. Om varan eller emballagen är skadat vid ankomst till Copenhagen Cutlery A/S, kan Copenhagen Cutlery A/S vägra att återbetala köpebeloppet och kommer då att åter returnera varan till dig.

Återbetalning av varubeloppet

Om du har returnerat din vara i oskadat skick och i originalemballage kommer vi inom 30 dagar att återbetala det belopp som du har betalat för varan.

Returnering av varor

 Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar få pengarna tillbaka och inom 30 dagar returnera det och byta till en annan vara.

När du har gjort en beställning hos oss, och sedan ångrar ditt köp av olika anledningar, kan du välja att avvisa produkten när den anländer till dig. Om detta är fallet så kommer produkten att returneras tillbaka till oss. När vi har mottagit produkten kommer du att bli återbetalad.

§ 6. Förbehåll

Vi tar förbehåll för skrivfel, prisfel, moms- och avgiftsändringar, utsålda/utgångna varor och leveranssvikt från våra leverantörer.

§ 7. Priser

Gällande pris är det pris som var gällande vid beställingstillfället. Priset är inklusive moms.

§ 8. Egendomsförhållande

Beställda varor är Copenhagen Cutlery A/S egendom fram till full betalning för varan har erhållits.

§ 9. Garanti

Garantiperioden för den köpta varan följer svensk lag. Vi är inte ansvariga för skador förorsakade vid leveransen, förlorad förtjänst eller andra ekonomiska förluster.

§ 10. Dataskydd

Besticket.se finns för våra kunders skull och därför strävar vi också efter att ha en bra och säker persondatapolitik.

§ 11. Adress och kontaktuppgifter

Besticket.se

Organisationsnummer: 502071-9687

Copenhagen Cutlery A/S, (CVR: DK32 29 04 26), 

Copenhagen Cutlery A/S

Suomisvej 4

1927 Frederiksberg C

E-mail til kundesupport: service@copenhagencutlery.com

§ 12. Rättslig grund

Avtalet baseras på den lag som gäller i Sverige.

§ 13. Kundservice

Har du några frågor angående våra handelsvillkor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på service@copenhagencutlery.com.

Checkout table Checkout logo