Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Caccia

Caccia bestick

Gratis leverans på alla Caccia bestick
Alessi Caccia Bestick. Designad år 1938, denna klassiska bestick är ett perfekt exempel av "Lombard klassicism". Caccia är ett modernt bestick med en vintage känsla.

Caccia bestick

Designer:

Luigi Caccia Dominioni

Designern från Milan, Dominioni, var född år 1913. Efter att ha avlagt sin akademiska examen som en arkitekt från Folytechnic Universitetet av Milan år 1936, började han sin karriär i Venedig. Han kom att bli betraktad som en pionjär av industriell design på grund av sina innovativa proportioner som var designad i samarbete med Castiglioni bröderna. Tillsammans med Gardella och Corradi, gruppen Azucena designade senare en kollektion av möbler och föremål i mitten av 1900-talet. ”Caccia Bestick” är nu utställt på ”The Museum of Modern Art” i New York.
<h2>Luigi Caccia Dominioni</h2>

"Caccia" serien är ett bestick med historia. Besticken är från början designad på 1930-talet – och detta klassiska set är ett perfekt exempel på "Lombard klassicism". Caccia är ett modernt bestick med en vintage känsla, som har blivit färdiggjort och återutgiven av Alessi under 1990-talet.

Rostfritt stål
Diskmaskin vänligt bestick

Checkout table Checkout logo