Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Old Farmer

Gense Old Farmer Bestick

Gratis leverans till alla Gense Old Farmer Bestick
Old Farmer Bestik är ett mycket robust och vackert bestick. Den danska designern och arkitekten Bent Severin har utformat det populära grillbesticket i högsta kvalitet, och i en utsökt materialkombination.

Gense Old Farmer Bestick

There are no products matching the selection.
Designer:

Bent Severin

Bent Severin är mannen bakom den populära ”Old farmer” grill och stek serien. Bent Severin är en dansk designer och arkitekt som är känd världen över för sina konstruktioner. Förutom bestick och glas har Bent Severin designat flera hotell och fabriker.
<h2>Bent Severin</h2>

Old Farmer som är designad av Bent Severin år 1970 är gjord av material av högsta kvalitet. Bladet är gjort av 18/10 rostfritt stål, och handtaget är gjort av lackerat spanskt lövträ som garanterar hållbarhet som kan hålla en livstid. Detta bestick har en klassiskt svensk design, men är igenkänd över hela världen. Den högkvalitet de rostfria stål handtagen har är perfekt för att skära kött, speciellt stek och de lackerade handtagen ger ett fast och tryggt grepp. Old Farmer är förpackad i en rustik trälåda för förvaring. Detta är ett väsentligt bestick för alla biff-älskare!

Old Farmer är ett mycket robust och vackert bestick. Den danska designern och arkitekten Bent Severin har utformat det populära grillbesticket i högsta kvalitet, och i en utsökt materialkombination. Skaften är gjorda av rosenträ och resten av besticket består av högglanspolerad rostfritt stål.

Checkout table Checkout logo