Close button

Besticket

Gå till innehållet »

0,00 kr
bestick
Dressed

Dressed Bestick

Gratis leverans på alla Dressed bestick
”Dressed” serien av Marcel Wanders är en symbol av hans stil. ”Dressed” - serien är ett elegant och enkelt bestick som passar perfekt till alla bordstillfällen.

Dressed Bestick

Designer:

Marcel Wanders

Marcel Wanders är en Holländsk designer, som har examinerat sig från ’School of the Arts Arnhem’ år 1988. Den första ikoniska kreationen av Marcel Wanders var hans stickade stol, vilket han skapade för Droog Design år 1996. Som konstdirektör och medägare av Moooi har företaget växt till ett internationellt designmärke sedan 2000. Han arbetar också med arkitektur och heminredning av Blits restaurang i Rotterdam och heminredning av restaurangen Thor i New York, med bar och privatklubb inkluderad.
<h2>Marcel Wanders</h2>

Skapad av den holländska designern Marcel Wanders, är "Dressed" -serien, av Marcel Wanders en symbol för hans stil. Dekoration tillämpas tradtionellt synligt, men för Wanders gäller det istället att hitta områden som i vanliga fall kan vara svåra att upptäcka. "Dressed" kollektionen har fått sin dekoration på undersidan, medans ovansidan förblir elegant och simpel. Trots sin vikt, förblir besticken eleganta och smakfulla, och passar perfekt till alla bordstillfällen.

Rostfritt stål 18/10
Diskmaskin vänligt bestick

Checkout table Checkout logo